Svet-Stranek.cz
Antik Rolle und Rute,Old reels and rods.
Stránka sběratele starých rybářských potřeb

Rybaření s historickým nářadím do roku 1948:Antik Rolle und Rute,Old reels and rods.

Rybaření s historickým nářadím do roku 1948

Sestava nářadí pro lov ryb na plavanou s bičem ,jak pravil  Pavel ve Ota filmu Zlatí úhoři stylu NA PRÁSKAČKU ,všechny věci od firmy Rousek vyrobené do roku cca 1946.
Sestava pro jemné červové chytání na plavanou,třídílný tonkinový prut s náhradní špičkou, Rousek Stabil small,podběrák Rousek, vše vyrobeno cca do roku 1945 firmou ROUSEK ve Ždáru nad Sázavou. Všechny věci na fotu originál Rousek.
Sestava pro těžší červové chytání ,prut trojdílný se štípanou špičkou,naviják Rousek Stabil s kufříkem,krabička na nástrahy, krabička na háčky a ostatní bižuterii,patentní skládací podběrák Rix,vše  na fotu značky Rousek vyrobené cca do roku 1945
Sestava pro lov štik na vyvěšenou,trojdílný bambusový prut štikovka , nottinghamský naviják pr. 90 mm,vlasce, lanka a patentní gaf, vše značky Rousek vyrobeno do roku cca 1946
Muškařské sestavy ROUSEK , vše na fotech originál Rousek vyrobeno cca do roku 1946.
Vláčecí sestava DAM , dvoudílný kovový prut pro chytání s multiplikátorem ,multiplikátor DAM  3125,ostatní věci pro lov vše originál DAM , vyrobeno cca do roku 1950.
Vláčecí sestava SOL Děčín ,dvoudílný prut , navijáky TriplexC, krabička s nástrahami, vše originál SOL , vyrobeno do roku 1945.
Anglický těžký třídílný greenheartový prut 540 cm pro lov štik a lososů,vyrobeno cca 1910.Po celkovém zrestaurování  plně chytatelný.
anglický těžký třídilný greenheartový muškařský prut pro lov lososů ,délka 300 cm.po celkovém zrestaurování plně chytatelný.
návštěvníků stránky
celkem289 317
tento týden104
dnes48